Samen scoren!

profiel wordcloud paarsWerken als communicatieadviseur/ interim manager in complexe situaties geeft mij veel energie. Die energie put ik uit de opdracht(gever): de relevantie van de zaak, de inspirerende samenwerking, het plezier van professioneel teamwork en samen scoren. En uit de voldoening die het herhaaldelijk geeft. Wat mij onderscheidend maakt is de combinatie van ervaring, vakkundigheid, communicatieve vaardigheden en mijn –Indische- karakter.

Bewegelijk als bamboe is een goede omschrijving van mijn manier van werken. Ik houd stevig vast aan het te bereiken einddoel, maar in de weg ernaartoe beweeg ik graag mee met de belanghebbenden en veranderende omstandigheden, want juist in samenwerking en door goed zicht te houden op de –immer bewegende- situatie scoor je! Ik kan goed meebewegen, omdat ik snel vat heb op het vraagstuk, door een sterk analytisch en empathisch vermogen. Ik weet daardoor ook goed bruggen te slaan tussen betrokken partijen en in de uitvoering de juiste toon te blijven vinden. Ik ervaar in mijn werk dat ik veel vertrouwen geniet, rust breng en mensen goed mee kan krijgen. Ik denk ook dat het Indisch is dat ik geen last heb van een groot ego. Ik hoef zelf niet te scoren, sta doorgaans –en ook liever- niet veel in de schijnwerpers. Mijn kick is het bereiken van het doel en opdrachtgevers die daardoor floreren.

Mijn kennisgebieden zijn: Corporate Communicatie, Verandercommunicatie, Interne Communicatie, Bladmanagement, Organisatie van energieke bijeenkomsten. Mijn kernvaardigheden: analyse, luisteren, schrijven, taalgevoel (in Nederlands en Engels), organisatietalent en het ontwikkelen van energieke bijeenkomsten.

<em>Deel dit idee over het vak</em>
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin