Partners

In opdrachten wil ik met graag met specialisten werken en de professionele kwaliteit kunnen inbrengen die nodig is. In vele opdrachten en de jaren dat ik actief ben als communicatieprofessional heb ik een stevig netwerk opgebouwd. Samen met mijn partners kan ik bergen verzetten.

huibEen van mijn partners in Orange Otters is Huib Koeleman, dè specialist in Nederland op het gebied van verandercommunicatie en interne communicatie.

 

 

Profielfoto_Roosmarijn-500px-e1450307452229De andere partner in Orange Otters is Roosmarijn Busch, de aanpakker die communicatie, technologie en ondernemen moeiteloos combineert.

 

 

cesarMet Cesar Moerman deel ik vele bijzondere momenten bij opdrachtgevers. Een crisis of een complex vraagstuk. Samen het tij keren in een intensieve, opbouwend confronterende kernboodschap/ mediatraining. Met een goed en kloppend verhaal krijgen opdrachtgevers hun vertrouwen terug.

Raymond Reesink, van Mannen met Plannen is voor mij de beste ontwerper van interactieve bijeenkomsten. En hij weet ze als geen ander nog goed te begeleiden ook.

Marieke Smids, die haar bedrijf Stone & Sand heeft genoemd, traint leiders bij het vertellen van hun echte verhalen.

Mike Hendrixen, die werkt onder de bedrijfsnaam Vertigo 6,  is specialist op het gebied van sociale media en gamification.

Ferdinand Helman is een top pr-adviseur, die ik vaak heb kunnen raadplegen en inzetten als de vraagstukken op het gebied van crisiscommunicatie en internationale pr mij boven het hoofd groeiden.

Met andere partners op het gebied van infographics maken, filmprojecten, storytelling, tekstschrijven, vormgeving, interim communicatie-advies, marketing communicatie is de samenwerking minder structureel, ook omdat ik daarvoor bij voorkeur aansluit bij de bestaande relaties van de opdrachtgever voor wie ik werk.

 

<em>Deel dit idee over het vak</em>
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin